måndag 11 januari 2010

Ett av _100


Paint and Archtectural History, Natasha Loeblich

Idag är dag 1 och den första dagen av 100 mycket viktiga dagar, på dessa etthundra dagar ska vi nämligen göra vårt examensarbete.

Projektet föddes påsken 2009 på en bar under rälsen i Shiboya, Tokyo då vi satt och diskuterade vår relation till Stockholm, vad som sker i staden samt våra visioner kring den och hur man förmedlar dessa visioner. Efter följde en tät brevväxling via mail där vi skickade inspirations bilder och andra projekt som vi tyckte relaterade till det vi talat om. Under sommaren stod vi på en gräsplätt i Hjorthagen och började konversera om vem denna plätt egentligen tillhörde och vilka potentialer den har, då förstod vi att vi ville arbeta med detta i vårt examensarbete. Vi vill undersöka och förkovra Stockholms offentliga miljöer kring vatten-, gatu- och brorum och addera ett nytt lager av visioner kring dessa rum.

På denna blogg kommer vi att skriva om vår process, analys och ideer samt annan information vi finner under tiden. Vi hoppas att ni vill följa med oss under våra etthundra dagar och välkomnar er att skriva kommentarer och ge oss feed-back på det vi gör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar